• Frekuencë ultra e ulët

  Tester hipot

  RUN-VLF50

  Seti testues Vlf hipot është veçanërisht i përshtatshëm për provën e rezistencës së tensionit të pajisjeve elektrike

  hipot Tester
 • izolim

  testues i rezistencës

  RUN-IR505

  Testues inteligjent i rezistencës së izolimit të tensionit të lartë 5 Kv
  Me 4 vargje: 500V, 1000V, 2500V, 5000V, testi maksimal mund të arrijë 2TΩ
  Funksion i përsosur mbrojtës dhe performancë e shkëlqyer kundër ndërhyrjeve

  resistance tester

Pajisjet e provës elektrike

Bëni testin tuaj më të lehtë

Zgjedhja dhe konfigurimi i instrumentit të duhur të provës,
garantojnë funksionimin e sigurt dhe të qëndrueshëm të sistemit elektroenergjetik.

SHËRBIMI

DEKLARATA

Kompania elektrike RUN-TEST ka teknikët më profesionistë për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja në lidhje me pajisjet e testimit. Certifikatë e certifikuar për t'ju dhënë besim. Shërbim online 24 orësh për të plotësuar nevojat tuaja. Qëllimi ynë është të përdorim pajisjet tona të testimit elektrike për ta bërë punën tuaj më efektive dhe më të sigurt.

 • 新年
 • news-thu
 • news-thu

Të fundit

LAJME

 • Gëzuar Vitin e Ri

  Me rastin e ardhjes së vitit të ri, në emër të kompanisë RUN TEST, dëshiroj të falënderoj nga zemra dhe urimet më të mira për përdoruesit e rinj dhe të vjetër që gjithmonë kanë besuar, mbështetur dhe ndihmuar në zhvillimin e kompanisë sonë! Kompania jonë gjithashtu zhvilloi dhe zgjeroi shumë produkte të reja...

 • Paketim i fortë

  Në nëntor, kompania Run-Test kreu një përmirësim gjithëpërfshirës të kutive prej druri me shkumë brenda, duke i bërë kutitë e përmirësuara prej druri më miqësore me mjedisin, të bukura, të sigurta dhe praktike. Ne rimontojmë pajisjet e provës elektrike sipas masave të ndryshme...

 • Shitje e madhe për instrumentet e testimit të nxehtë

  A gjeni ende pajisje të besueshme të provës elektrike për të bërë testimin tuaj? ne jemi duke bërë aktivitete promovuese për pajisjet e testimit, duke përfshirë testuesit e transformatorëve, testuesin e rezistencës së kontaktit, kompletin e testimit të stafetëve, analizuesin e ndërprerësve dhe testuesin e vajit të transformatorit. Për të promovuar s...

Lini Mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni.