• Ултра ниска фреквенција

  хипот тестер

  RUN-VLF50

  Комплетот за тестирање Vlf hipot е особено погоден за тестирање на отпорен напон на електрична опрема

  hipot Tester
 • изолација

  тестер на отпор

  RUN-IR505

  Интелигентен високонапонски тестер на отпорност на изолација од 5Kv
  Со 4 опсези: 500V, 1000V, 2500V, 5000V, максималниот тест може да достигне 2TΩ
  Совршена заштитна функција и одлични перформанси против пречки

  resistance tester

Електрична опрема за тестирање

Направете го вашиот тест полесен

Избор и конфигурирање на вистинскиот инструмент за тестирање,
обезбедуваат безбедно и стабилно функционирање на електроенергетскиот систем.

СЕРВИС

ИЗЈАВА

Електричната компанија RUN-TEST ги има најпрофесионалните техничари да одговорат на вашите прашања во врска со опремата за тестирање. Сертифициран сертификат за да ви даде доверба. 24-часовна онлајн услуга за да ги задоволи вашите потреби. Нашата цел е да ја користиме нашата електрична опрема за тестирање за да ја направиме вашата работа поефикасна и побезбедна.

 • 新年
 • news-thu
 • news-thu

Најнови

ВЕСТИ

 • Среќна Нова година

  По повод доаѓањето на новата година, во име на RUN TEST Company, би сакал да упатам срдечна благодарност и најдобри желби до новите и старите корисници кои секогаш верувале, поддржувале и помагале во развојот на нашата компанија! Нашата компанија исто така разви и прошири многу нови производи...

 • Цврсто пакување

  Во ноември, компанијата Run-Test изврши сеопфатна надградба на дрвени кутии со пена внатре, правејќи ги надградените дрвени кутии поеколошки, убави, безбедни и практични. Ние повторно ја составуваме опремата за електрично тестирање според различните мерки...

 • Голема распродажба за жешки инструменти за тестирање

  Дали сè уште наоѓате сигурна електрична опрема за тестирање за да го направите вашето тестирање? правиме промотивни активности за опрема за тестирање, вклучувајќи тестери за трансформатори, тестер на отпорност на контакт, комплет за тестирање на реле, анализатор на прекинувачи и тестер за трансформаторско масло. За промовирање на с...

Оставете ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја.