• ach-pro-1
  • ach-pro-2
Produktet tona kryesore duke përfshirë testuesin e shkarkimit të pjesshëm, testuesin e transformatorëve, seritë e provës së vajit të transformatorit, seritë e testeve të tensionit të lartë, seritë e testeve të produkteve të sigurisë, sistemin e vendndodhjes së defekteve kabllore, testin e mbrojtjes së stafetës dhe mikrokompjuterit, etj.

Testues i rezistencës së qarkut të shkurtër

Lini Mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni.