• ach-pro-1
  • ach-pro-2
Нашите главни производи вклучувајќи тестер за делумно празнење, тестер на трансформатор, серии за тестирање на трансформаторско масло, серии за тестирање со висок напон, серии за тестирање на безбедносни производи, систем за локација на дефекти на кабел, тест за заштита на реле и микрокомпјутер итн.

Тестер за импеданса на краток спој

Оставете ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја.