Gjetësi automatik i defekteve të kabllove nëntokësore Tdr të tensionit të lartë të gjitha-në-një

Përshkrim i shkurtër:

ARTIKU: RUN-CFL01A

Para-lokatori i defekteve të kabllove TDR përdoret për matjen e rezistencës së ulët, qarkut të shkurtër, defekteve të shkëputjes së qarkut të hapur dhe rrjedhjes së rezistencës së lartë të kabllove të energjisë (kabllo koaksiale me frekuencë të lartë, kabllo telefonike lokale, kabllo të dritës së rrugës, tela të varrosur) të seksioneve të ndryshme. dhe materialet dielektrike dhe defektet e ndezjes me rezistencë të lartë, mund të gjenerojnë automatikisht raporte testimi.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Gjetësi i defekteve të kabllove Tdr të integruara të linjës së energjisë me çmim konkurrues në Kinë

Zbulimi i saktë dhe i shpejtë i defektit primar të kabllit të izolimit dhe defektit të mbështjellësit nën 220 kV, kalibroni gjatësinë e kabllit; zbulimi i saktë i tendencës dhe thellësisë së shtrimit të kabllove. Komponentët e sistemit XHGG testues i gabimeve të kabllove flash të serisë XHGG, pjesa kryesore e të gjithë njësisë, kryesisht për testimin e trashë të defektit të izolimit në kabllon EHV.

Tdr-Cable-Fault-Locator

Parametrat teknikë të këtij testuesi të defekteve kabllore

Amplituda e pulsit 400Vp-p
Gjerësia e pulsit Përshtatshëm
Matja e distancës >60 km
Pasaktësi Gabim absolut: ±10m, gabim relativ: ±1%
Ekrani Ekran me prekje gjithëpërfshirëse 12,1 inç
Sistemi Windows, USB 3.0
Gjatësia e kabllit të testimit < 1 KM (distanca e shkurtër), <3 KM (distanca mesatare), > 3 KM (distanca e gjatë)
Furnizimi me energji elektrike Bateri litiumi 4 ore pune e vazhdueshme, rryme AC
Shkalla e mostrave 200 MHz
Rezolucioni më i mirë 0.5 m
Metoda e matjes Metoda e impulsit të tensionit të ulët

Veçoritë rreth Gjetësit të gabimeve të kabllove Tdr

1.Sistemi Windows

2. Funksionimi i ekranit me prekje

3.Menaxhimi inteligjent i kabllove

4. Gjenerimi i raportit në kohë reale

5.Analiza e superpozicionit të 10 pulseve dhe 10 valëve flashover

6.Analiza automatike e distancës së defektit

7. Marrja e mostrave të vazhdueshme automatike, kurrë mos humbisni asnjë formë vale shkarkimi

8. Funksioni masiv i ruajtjes së formës së valës së provës, format valore të testuara në vend mund të ruhen lehtësisht në instrument në rendin e specifikuar për tërheqje dhe vëzhgim në çdo kohë


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Lini Mesazhin tuaj:

    Lini Mesazhin tuaj:

    Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni.