Feedback-TTR Tester

Tester pomeru otáčok transformátora Run-TT10A je v súčasnosti najpopulárnejším testovacím zariadením. Jeho horúci predaj nie je len funkciou produktu, ale čo je dôležitejšie, môže skutočne pomôcť zákazníkom vyriešiť problémy po použití tohto TTR testera na testovanie.

Rozhranie tohto nástroja využíva inteligentný dotykový režim a ovládanie je jednoduché a pohodlné. Obvod využíva plne digitálne riešenie novej generácie na zabezpečenie dlhodobej stability nástroja.

Tento filipínsky zákazník je prvý, kto sa pýta na tester pomeru zákrut. Zákazník sa najprv spýtal na základný parameter produktu, aby sa uistil, že spĺňa požiadavky. Nielen to, zákazníci potrebujú aj testovacie videá produktu a aplikačné videá, ako sa pripojiť k Bluetooth. Samozrejme, že sme postupne uspokojili všetky požiadavky zákazníkov a dali zákazníkom dostatočnú dôveru a nakoniec sme sa dohodli.

Zákazník dal vysoké potvrdenie po prijatí testera. „Je dobre zabalený a tester vyzerá veľmi dobre. Je to tiež najlepší tester, aký som kedy použil."

Toto zariadenie je skutočne veľmi pohodlné na používanie, obsluha je veľmi jednoduchá a je možné ho prepojiť s mobilným telefónom cez Bluetooth.

Nasleduje chvála zákazníka:

news-1

Čas odoslania: 23. novembra 2021

Nechajte svoju správu:

Sem napíšte svoju správu a pošlite nám ju.